Over

Dit zijn wij

Wij bestaan uit betrokken en gekwalificeerde zorgteams. NovaCura Zorggroep treedt op als Servicebureau in de wijkverpleging. Onze partners voeren de zorg uit volgens onze kwaliteitsnormen en wij ondersteunen de thuiszorgorganisatie in administratief opzicht. Kwaliteit van zorg staat bij ons op één en daar coachen wij actief op. Daarbij vinden wij het belangrijk dat de zorgmedewerkers een persoonlijke band met u opbouwen. We hebben jarenlange ervaringen in de zorg in verschillende disciplines. Daarom hebben we voor elke complexe situatie de juiste kennis in huis en weten wij hoe u de beste zorg krijgt.

Missie 

NovaCura Zorggroep is er voor iedere ondernemer die de beste kwaliteit zorg wilt geven. Onze missie is het verbeteren van de administratieve processen en kwaliteit van zorg bij cliënten, zodat de onderneming kwalitatief kan groeien. Wij vinden het belangrijk om onze maatschappelijke steen bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van zorg. Dit doen we door constant constructief en op persoonlijke wijze in gesprek te blijven met zorgondernemers, cliënten, zorgverzekeraars en betreffende instanties. 

Visie 

NovaCura Zorggroep is een organisatie die is opgericht vanuit de visie dat de thuiszorg kwaliteit beter kan en zelfs beter moet. Dit dient toegankelijk te zijn voor eenieder, immers iedereen heeft recht op de best mogelijke zorg.  

Daarnaast beseffen wij, door ervaring in verschillende zorgdisciplines, dat elke zorgverlener in zijn of haar kracht gezet moet worden om optimale kwaliteit zorg te kunnen leveren. Motivatie, gedegen opleiding en een positieve attitude zijn belangrijke pijlers. Dit willen wij bewerkstelligen door gedreven zorgondernemers te ondersteunen in hun eigen missie.

 

 

Geïnteresseerd om de toekomst van zorg te verbeteren en te veranderen?

Wij zoeken altijd gemotiveerde collega's!

- We zoeken momenteel MBO Verzorgende IG-3, in de regio's Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

- We zoeken momenteel MBO Verpleegkundigen, in de regio's Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

- We zoeken momenteel Stagiaires Verzorgende IG-3, in de regio's Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.