Over

Dit zijn wij

Wij bestaan uit betrokken en gekwalificeerde zorgteams. Kwaliteit van zorg staat bij ons op één. Daarbij vinden wij het belangrijk om een persoonlijke band met u op te bouwen. We hebben jarenlange ervaringen in de zorg in verschillende disciplines. Daarom hebben we voor elke complexe situatie de juiste kennis in huis en weten wij hoe u de beste zorg krijgt.

Missie 

NovaCura Zorggroep is er voor iedereen die de beste kwaliteit zorg wil ervaren. Onze missie is het verbeteren dan wel behoud van de gezondheid en welzijn van cliënten, zodat ze de kwaliteit van leven kunnen blijven ervaren. Wij vinden het belangrijk om onze maatschappelijke steen bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van zorg. Dit doen we door constant constructief en op persoonlijke wijze in gesprek te blijven met cliënten, zorgverzekeraars en instanties. 

Visie 

NovaCura Zorggroep is een organisatie die is opgericht vanuit de visie dat de thuiszorg kwaliteit beter kan en zelfs beter moet. Dit dient toegankelijk te zijn voor eenieder, immers iedereen heeft recht op de best mogelijke zorg.  

Daarnaast beseffen wij, door alle ervaring in verschillende zorgdisciplines, dat elke zorgverlener in zijn of haar kracht gezet moet worden om optimale kwaliteit zorg te kunnen leveren. Motivatie, gedegen opleiding en een positieve attitude zijn belangrijke pijlers. 

 

 

Geïnteresseerd om de toekomst van zorg te verbeteren en te veranderen?

Wij zoeken altijd gemotiveerde collega's!

- We zoeken momenteel MBO Verzorgende IG-3, in de regio's Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

- We zoeken momenteel MBO Verpleegkundigen, in de regio's Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

- We zoeken momenteel Stagiaires Verzorgende IG-3, in de regio's Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.